3Σεπ

6 Firefox Extenions που θα κάνουν το σερφάρισμα πιο ευχάριστο.

, 3 Σεπτεμβρίου 2008 | BROWSERS | 0 Σχόλια

Υπάρχει μια πληθώρα εργαλείων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα πλοήγησης του διαδικτύου που ονομάζεται Firefox. Το Web Design Blog σας προτείνει 6 Firefox extenions που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για ένα ευχάριστο και άνετο «σερφάρισμα».

Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκετε την πληροφορία που θέλετε εύκολα και γρήγορα στο διαδίκτυο ασχέτως εάν είναι για προσωπικό ή επαγγελματικό σκοπό. Να μπορείτε να πετύχετε εργονομία και να έχετε ελαστικότητα στην οργάνωση της αποθηκευμένης πληροφορίας που επιθυμείτε. Γιατί να βομβαρδίζεστε στο διαδίκτυο με άστοχη πληροφόρηση που κυρίως απαρτίζεται από διαφημίσεις και το φιλτράρισμα τους σας καταναλώνει τον πολύτιμο σας χρόνο;


Ad Block Plus

Το συγκεκριμένο εργαλείο μπλοκάρει τα ενοχλητικά διαφημιστικά που καθυστερούν το download (φόρτωση/ κατέβασμα) μιας ιστοσελίδας, κόβει κυριολεκτικά το 90% αθόρυβα χωρίς ενοχλητικά μηνύματα.

Fox Marks

Χρησιμοποιήστε το FoxMarks για να αποθηκεύετε τα bookmarks / αγαπημένα σας και να μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε σε οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω του online λογαριασμού σας.

Customize Google

Σας επιτρέπει να τροποποιείτε τις υπηρεσίες που προσφέρει το Google δίνοντας διάφορες και ουσιαστικές επιλογές.

Fire FTP

Εάν έχετε blog ή συντηρείτε κάποιο website, μπορείτε να τα ανανεώνετε ανεβάζοντας αρχεία με το Fire FTP. Μπορεί άνετα να προτιμηθεί από μια πληρωμένη ή δωρεάν client εφαρμογή.

Web Mail Notifier

Ένα ωραίο εργαλείο που σας δίνει την δυνατότητα να δέχεστε ενημέρωση εάν έχετε λάβει email από πολλαπλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email). Το Web Mail Notifier προβάλλεται στο status bar και σας ενημερώνει με ειδοποίηση πότε έχετε καινούργιο email.

Download Helper

Σας επιτρέπει να κατεβάσετε (download) Flash αρχεία και άλλα Media αρχεία στον υπολογιστή σας.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 6 Firefox Extenions που θα κάνουν το σερφάρισμα πιο ευχάριστο. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter