11Φεβ

Flavour: Ένα Δωρεάν icon set

, 11 Φεβρουαρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 2 Σχόλια

Ο Oliver Twardowski είναι ένας γραφίστας από τη Βόννη της Γερμανίας, ο οποίος σχεδίασε ειδικά για το Smashing Magazine και τους αναγνώστες του, ένα πολύ χρήσιμο icon set. Το συγκεκριμένο icon set περιλαμβάνει 177 εικονίδια υψηλής ποιότητας σε ανάλυση 48×48 pixels και είναι γενικού περιεχομένου (Internet, Office, κ.α.). Τα εικονίδια υπάρχουν σε .png και .psd, μορφή δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να τα επεξεργαστεί και να τα αλλάξει φέρνοντάς τα στα μέτρα του.

Τα εικονίδια διατίθενται δωρεάν, επομένως μπορείτε ελεύθερα να τα κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε, τόσο σε On line όσο και σε Off line projects. Δεν επιτρέπεται η μεταπώληση, ενοικίαση και οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευση τέτοιας μορφής.

flavour-preview
Το icon set μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ (Zip, 2.0 Mb)
Τα PSD αρχεία μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ (Psd, 5.9 Mb)

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Flavour: Ένα Δωρεάν icon set γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter