9Ιούλ

10 Δωρεάν chart (γραφήματα) scripts

, 9 Ιουλίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 2 Σχόλια

Η ανάγκη της αγοράς για περισσότερες και ποιοτικότερες διαδικτυακές υπηρεσίες καθιστούν απαραίτητη την χρήση νέων τεχνολογιών προσφέροντας στους πελάτες σας ολοκληρωμένες λύσεις.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει 10 δωρεάν chart (γραφήματα) scripts που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην προβολή εντυπωσιακών γραφημάτων στις web εφαρμογές που σχεδιάζετε και σε παρουσιάσεις κάθε είδους.

Τα συγκεκριμένα scripts υποστηρίζουν διάφορες πλατφόρμες όπως JavaScript, Flash, Silverlight και Java. Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους:

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 10 Δωρεάν chart (γραφήματα) scripts γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter