18Μαρ

Δωρεάν πασχαλινά εικόνιδια από το IconDock

, 18 Μαρτίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το WDB σας παρουσιάζει μια συλλογή από πανέμορφα Πασχαλινά εικονίδια για δωρεάν χρήση που πρόσφατα δημοσιευτήκανε από το IconDock. Η συλλογή περιλαμβάνει κουνελάκια, πουλάκια, χρωματιστά πασχαλινά αυγά σε μορφή PDF (vector) ώστε να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε.

Δώστε στα designs σας και στα εποχιακά banner την Πασχαλινή ατμόσφαιρα προβάλλοντας αυτά τα όμορφα γιορτινά σχεδιαστικά στοιχεία.

Δωρεάν λήψη εικονιδίων σε αρχείο PDF

Δωρεάν λήψη εικονιδίων σε αρχείο PDF

Τα εικονίδια είναι πνευματική ιδιοκτησία του IconDock και διατίθενται δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν πασχαλινά εικόνιδια από το IconDock γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter