28Μάι

Δωρεάν glossy εικονίδια για ecommerce εφαρμογές

, 28 Μαΐου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Ένας πολύ καλός τρόπος για να σχεδιάσετε ελκυστικά websites τα οποία έχουν εμπορικό χαρακτήρα και παρέχουν online shopping είναι να χρησιμοποιείτε όμορφα εικονίδια που δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση και «σπάνε» την μονοτονία της επανάληψης.

Σας παρουσιάζουμε 32 δωρέαν* glossy (γυαλιστερά) εικονίδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ecommerce εφαρμογές.
free ecommerce icons
Αποθηκεύστε τα εικονίδια

*Θερμή παράκληση να διαβάσετε το readme.txt πριν τα χρησιμοποιήσετε για να είστε ενήμεροι για τα πνευματικά δικαιώματα.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν glossy εικονίδια για ecommerce εφαρμογές γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter