13Ιούν

Δωρεάν εικονίδια (σημαίες χωρών)

, 13 Ιουνίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

To web design blog σας παρουσιάζει μια σειρά από δωρεάν εικονίδια τα οποία προβάλλουν διάφορες σημαίες χωρών. Όλα τα εικονίδια (18px*12px) είναι σε υψηλή ποιότητα σε μορφή gif και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιστοσελίδες – websites που απευθύνονται σε χώρες του εξωτερικού.

Πατήστε το γραφικό για να τα κάνετε download ή το παρακάτω σύνδεσμο.

Free flag icons
Αποθηκεύστε τα εικονίδια σε μορφή zip

Τα εικονίδια είναι πνευματική ιδιοκτησία της Fineicons και διατίθενται δωρεάν για προσωπική και επαγγελματική χρήση, απαγορεύεται ρητά η πώληση τους και η εμπορική εκμετάλλευση τους.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν εικονίδια (σημαίες χωρών) γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter