16Απρ

urbanfonts – μία τεράστια συλλογή δωρεάν γραμματοσειρών (fonts).

, 16 Απριλίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Πολλές φορές οι web designers καταφεύγουν στην λύση δωρεάν γραμματοσειρών (fonts) για να ελαχιστοποιήσουν τα έξοδα τους και για να προσφέρουν περισσότερες εικαστικές λύσεις στους πελάτες τους. Μία πολύ καλή πηγή δωρεάν γραμματοσειρών είναι το urbanfonts το οποίο περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα όλων των ειδών. Προβάλλονται περισσότερο από 8.000 δωρεάν γραμματοσειρές κατηγοριοποιημένες για ευκολότερη πλοήγηση και εύρεση που επιθυμείτε.

Υπάρχουν και γραμματοσειρές επί πληρωμής για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.urbanfonts.com.

urbanfonts

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο urbanfonts – μία τεράστια συλλογή δωρεάν γραμματοσειρών (fonts). γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter