27Ιούν

Δωρεάν εντυπωσιακά WordPress themes – μέρος 1ο

, 27 Ιουνίου 2008 | BLOGS | 0 Σχόλια

WordPress websiteΜια από τις ποιό διαδεδομένες πλατφόρμες δημιουργίας προσωπικού ιστολογίου (blog) είναι το πολύ συζητημένο και πρωτοπόρο WordPress. Η σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιεί, οι πολυάριθμες επιλογές που προσφέρει και η πληθώρα προσθέτων (plugins) – θέματων (themes) που υπάρχουν στο διαδίκτυο το καθιστούν 1η επιλογή στους απαιτητικούς χρήστες – bloggers της σημερινής ηλεκτρονικής εποχής.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μια συλλογή από δωρεάν εντυπωσιακά θέματα (themes) για το WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να δημιουργήσετε ένα καλαίσθητο και διαφορετικό blog.

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες και για να τα κάνετε download:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WordPress μπορείτε να βρείτε στο www.wordpress.org καθώς επίσης και στην Ελληνική κοινότητα WordPress.

Συνεχίζεται…

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν εντυπωσιακά WordPress themes – μέρος 1ο γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter