14Σεπ

24 δωρεάν brushes για να δημιουργείτε φωτεινά εφέ στο Photoshop

, 14 Σεπτεμβρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 4 Σχόλια

To WDB σας παρουσιάζει μια δωρεάν συλλογή από sparkling light effects για το Photoshop, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Colorburned. Η συλλογή διατείθεται δωρεάν για προσωπική και επαγγελματική χρήση και περιλαμβάνει 24 υψηλής ανάλυσης brushes (.abr) για να δημιουργείτε φωτεινά εφέ, προσφέροντας άλλη μια σχεδιαστική λύση στα μοναδικά design σας.

24 φωτεινά εφέ στο Photoshop

Δείγμα 2

Δείγμα 2

Αποθήκευση αρχείου (15.2 MB)

*Απαγορεύεται ρητά η διανομή και η πώληση της συγκεκριμένης συλλογής.

Πηγή πληροφορίας το colorburned.com / www.webdesignerdepot.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 24 δωρεάν brushes για να δημιουργείτε φωτεινά εφέ στο Photoshop γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

4 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter