7Οκτ

Online εργαλεία για να δημιουργήσετε το δικό σας social network δωρεάν.

, 7 Οκτωβρίου 2008 | SOCIAL NETWORKING | 2 Σχόλια

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε το δικό σας social network που να παρέχει στους χρήστες επιλογές, δυνατότητες και περιβάλλον παρόμοιο με το Facebook; Υπάρχουν αρκετά δωρεάν εργαλεία τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο online. Το Web Design σας παρουσιάζει έξη δωρεάν λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αναλυτικότερα:

1. Ning
Το Ning είναι η πιο γνωστή online πλατφόρμα για τους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους social network εύκολα, γρήγορα και δωρεάν.

2 .SocialGO
Το SocialGO είναι άλλη μία αξιόπιστη λύση που περιλαμβάνει αρκετές επιλογές για να δημιουργήσετε το δικό σας ολοκληρωμένο social network.


3. Elgg
To Elgg είναι ένα δωρεάν εργαλείο δημιουργίας online κοινωνικών δικτύων που δίνει έμφαση σε αναπτυγμένες δυνατότητες για οργανώσεις, groups και άτομα.

4. WackWall
Άλλο ένα δωρεάν εργαλείο αξιοσημείωτο να αναφερθεί.

5. Webjam

6. Lovdbyless

Πηγή πληροφορίας το woork.blogspot.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Online εργαλεία για να δημιουργήσετε το δικό σας social network δωρεάν. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter