11Απρ

Free Open Source Flash MP3 Player

, 11 Απριλίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το web site MP3 Player, δημοσίευσε το Open source MP3 Flash player. Πρόκειται για ένα streaming MP3 player σε Flash, open source, ενώ μπορεί να ρυθμιστεί κατάλληλα και να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα ή στο blog σας με ιδιαίτερη ευκολία.

Open source Flash MP3 Player

Το Open source MP3 Flash player υπάρχει διαθέσιμο σε 5 διαφορετικές εκδόσεις και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για download από το προαναφερθέν site.

 1. Mini
  Η πιο ελαφριά μορφή του Player
  (Download mini player)
 2. Normal
  Η πρώτη, γνήσια έκδοση του Open source MP3 Flash player
  (Download normal player)
 3. Maxi
  Η πιο πλήρης έκδοση και η έκδοση η οποία θα συνεχίσουν οι προγραμματιστές να αναπτύσσουν.
  (Download maxi player)
 4. Multi
  Έκδοση στη οποία φαίνεται και η λίστα των τραγουδιών.
  (Download multi player)
 5. Js
  Έκδοση η οποία είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να μπορείτε να την εισάγετε στην ιστοσελίδα σας με JavaScript. Η έκδοση αυτή, δεν έχει γραφικό περιβάλλον, αλλά μπορεί να ελεγχθεί πλήρως από την JS.
  (Download js player)

Πηγή: http://flash-mp3-player.net/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Free Open Source Flash MP3 Player γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

  Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
 • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

  10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter