13Οκτ

Μία απίστευτη συλλογή από δωρεάν patterns.

, 13 Οκτωβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 3 Σχόλια

Οι σύγχρονες ανάγκες του Web designer για παροχή διαφορετικών εμπνευσμένων εικαστικών λύσεων , καθίστα απαραίτητη την συνεχή έρευνα για νέα στοιχεία και πηγές που να αποτυπώνουν τις στιλιστικές τάσεις της εποχής.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μία απίστευτη συλλογή από δωρεάν patterns σχεδιασμένα από την AVA7*. Ο τρόπος πλοήγησης και προβολής των πολυάριθμων σχεδίων είναι πολύ εύχρηστος ώστε να μπορείτε εύκολα να βρίσκεται το κατάλληλο μοτίβο για το εικαστικό σας.

*Τα σχεδιαστικά μοτίβα (patterns) που προβάλλονται στο άρθρο είναι πνευματική ιδιοκτησία της AVA7. Επιτρέπεται η ελεύθερη χρήση, αλλά όχι η μεταπώληση και διανομή τους.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Μία απίστευτη συλλογή από δωρεάν patterns. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

3 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter