21Ιαν

Δωρεάν Retro Illustrator brushes από το Colorburned.

, 21 Ιανουαρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Ακολουθώντας την εικαστική τάση της εποχής το WDB σας παρουσιάζει μια δωρεάν συλλογή από Retro brushes για το Illustrator, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Colorburned. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Colorburned είναι ένα website το οποίο ειδικεύεται στην δημιουργία τέτοιων σχεδιαστικών στοιχείων και κατά καιρούς έχει δώσει για δωρεάν διάθεση αρκετά ποιοτικά brushes.

Λήψη αρχείου (79 KB)

Λήψη του αρχείου

Οδηγίες εγκατάστασης:
Αποθηκεύετε το αρχείο στο δίσκο σας. Ανοίγετε το Brush pallete του Illustrator και επιλέγετε New Brush, ακολουθείτε τις επιλογές = Select Open Brush Library > Other Library > = επιλέγετε το αποθηκευμένο αρχείο και το σώζετε.

retro-lines-2

Μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερο δωρεάν υλικό στο http://colorburned.com/freebies/
Πηγή πληροφορίας το http://colorburned.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν Retro Illustrator brushes από το Colorburned. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter