9Ιαν

Δωρεάν splatter textures από το Bitbox

, 9 Ιανουαρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

To WDB στην προσπάθεια του να ενισχύσει την εικαστική ικανότητα των Ελλήνων web designers, παρέχοντας δωρεάν ποιοτικό υλικό, παρουσιάζει μια μικρή αλλά αξιόλογη συλλογή που δημοσίευσε πρόσφατα το Bitbox. Είναι σχεδιασμένα από τον ταλαντούχο Caleb Kimbrough και απευθύνονται στους επαγγελματίες καλλιτέχνες του διαδικτύου που επιθυμούν να σχεδιάσουν εικαστικά τα οποία να ξεχωρίζουν, αποτυπώνοντας πιο “αρτιστικούς” τόνους.

ΔΕΙΓΜΑ

paint

Σε πελάτες και γενικότερα projects που δεν έχουν καθαρά εταιρικό χαρακτήρα και δεν απαιτούνται χρωματικά guidelines (branded websites) προτείνετε ο εμπλουτισμός τέτοιων δημιουργικών στοιχείων. Πειραματιστείτε, εκφράστε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες μέσα από ένα επιτυχημένο design. Εκμεταλλευτείτε την πληθώρα του υλικού που υπάρχει στο διαδίκτυο για να παρέχετε υψηλής ποιότητας design με επίκαιρα web trends στους πελάτες σας, διαφοροποιώντας τους θετικά στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες | Download αρχείου

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν splatter textures από το Bitbox γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter