7Ιούλ

Δωρέαν συλλογή vector arrows

, 7 Ιουλίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το WDB σας παρουσιάζει μια δωρεάν συλλογή με vector arrows σχεδιασμένα από το Sander Baumann, για να προσθέσετε στο σχεδιαστικό οπλοστάσιο σας. Η συλλογή περιλαμβάνει 56 διαφορετικά “βελάκια” και αντίστοιχα εικονίδια για όλα τα γραφιστικά γούστα.

arrow-symbols-icons

Η συλλογή είναι δωρεάν για προσωπική και επαγγελματική χρήση, κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας (αρχείο Adobe Illustrator 8.0 / .ai).
Πηγή πληροφορίας www.designworkplan.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρέαν συλλογή vector arrows γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter