24Νοέ

Δωρεάν WordPress Mobile Pack plugin

, 24 Νοεμβρίου 2011 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Μέσος χρόνος ανάγνωσης άρθρου: 1 λεπτό

Τα mobile websites είναι πλέον κάτι το αναμενόμενο. Όλο και περισσότεροι χρήστες αναζητούν πληροφορίες χρησιμοποιώντας τα κινητά τους.

Screenshot from the administration panel of the WordPress Mobile PackΤο WordPress Mobile Pack είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ plugin, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε το WordPress website σας συμβατό με κινητές συσκευές. Μεταξύ άλλων, προσφέρει Themes, Widgets, Mobile Analytics, μια ειδική έκδοση του διαχειριστικού του WordPress για κινητό και μια λειτουργία που την ονομάζει “Mobile Switcher” η οποία δίνει την δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης συσκευής αλλά και δυνατότητα να επιλέγουν οι χρήστες Theme με απομνημόνευση της επιλογής τους.

Η έκδοση του administration για κινητές συσκευές, επιτρέπει στον / στους διαχειριστές να γράφουν και να επεξεργάζονται άρθρα εν κινήσει, κάτι το οποίο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Το Plugin δουλεύει με όλες τις τελευταίες εκδόσεις του WordPress καθώς και με το παλιότερο WordPress MU αρκεί να είναι εγκατεστημένο στα plugins και όχι στα mu_plugis.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν WordPress Mobile Pack plugin γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter