24Νοέ

Δωρεάν WordPress Mobile Pack plugin

, 24 Νοεμβρίου 2011 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Μέσος χρόνος ανάγνωσης άρθρου: 1 λεπτό

Τα mobile websites είναι πλέον κάτι το αναμενόμενο. Όλο και περισσότεροι χρήστες αναζητούν πληροφορίες χρησιμοποιώντας τα κινητά τους.

Screenshot from the administration panel of the WordPress Mobile PackΤο WordPress Mobile Pack είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ plugin, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε το WordPress website σας συμβατό με κινητές συσκευές. Μεταξύ άλλων, προσφέρει Themes, Widgets, Mobile Analytics, μια ειδική έκδοση του διαχειριστικού του WordPress για κινητό και μια λειτουργία που την ονομάζει “Mobile Switcher” η οποία δίνει την δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης συσκευής αλλά και δυνατότητα να επιλέγουν οι χρήστες Theme με απομνημόνευση της επιλογής τους.

Η έκδοση του administration για κινητές συσκευές, επιτρέπει στον / στους διαχειριστές να γράφουν και να επεξεργάζονται άρθρα εν κινήσει, κάτι το οποίο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Το Plugin δουλεύει με όλες τις τελευταίες εκδόσεις του WordPress καθώς και με το παλιότερο WordPress MU αρκεί να είναι εγκατεστημένο στα plugins και όχι στα mu_plugis.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν WordPress Mobile Pack plugin γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter