7Απρ

TwitterKeys, για πιο δημιουργικά tweets!

, 7 Απριλίου 2009 | SOCIAL NETWORKING | 0 Σχόλια

Η πλατφόρμα του Τwitter δέχεται όλων των ειδών των χαρακτήρων μιας και υποστηρίζει UTF-8. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να εισάγετε, εκτός από γράμματα και αριθμούς και διάφορα ενδιαφέροντα σύμβολα με τα οποία μπορείτε να κάνετε πιο όμορφα τα Tweets σας.

Παραδείγματος χάρη, αντί να γράψετε “Θα πάω ταξίδι με το αεροπλάνο“, μπορείτε να γράψετε “Θα πάω ταξίδι με το ✈”. Εκτός από να δίνετε άλλο χαρακτήρα στα Tweets σας, μπορείτε να γλιτώνετε και χαρακτήρες. Έτσι σε ένα μήνυμα χωράει περισσότερο νόημα. Διαθέσιμοι χαρακτήρες για το micro-blogging σας είναι όσοι φαίνονται στον παρακάτω πίνακα . Μπορείτε να κάνετε απλά copy & paste το σύμβολο ή τα σύμβολα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Επειδή είναι δύσκολο να θυμάστε όλα αυτά τα εικονίδια που προσφέρονται, ο @boris & @sandervdv του The Next Web Blog δημιούργησαν ένα floating window το οποίο μπορείτε να εμφανίζετε κατά βούληση όταν κάνετε tweet και απλά να κάνετε copy & paste τα σύμβολα που σας ενδιαφέρουν στα tweets σας. Για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το floating window, δεν έχετε παρά να μεταβείτε στην σελίδα του άρθρου και να κάνετε drag & drop το Bookmark link που προσφέρει (στη μέση περίπου του άρθρου), πάνω στο bookmarks toolbar σας. Έτσι, έχετε οποιαδήποτε στιγμή στη διάθεσή σας τα σύμβολα για να τα χρησιμοποιήσετε όπου και όποτε θέλετε.

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του Web Design Blog Kyanoun για την πηγή του άρθρου.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο TwitterKeys, για πιο δημιουργικά tweets! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter