18Φεβ

Έλληνες Web Designers / Developers ευχαριστούμε!

, 18 Φεβρουαρίου 2009 | Uncategorized | 0 Σχόλια

Στις 5 Φεβρουαρίου, ζητήσαμε τη συμμετοχή σας ώστε να συγκεντρώσουμε όλους τους Έλληνες (και τις Ελληνίδες) Web Designers & Developers σε μια λίστα η οποία θα αναρτηθεί στο blog μας. Η ανταπόκριση ήταν θετική κι έτσι σε ένα από τα επόμενα post μας θα την παρουσιάσουμε.

Η κίνηση που κάναμε, είχε ένα time frame με σκοπό να συλλεχθεί η απαραίτητη πληροφορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό δεν σημαίνει πως αν κάποιος θέλει να προστεθεί τώρα ή στο μέλλον ή θέλει να αλλάξει κάποια πληροφορία δεν μπορεί. Η κίνηση που κάνουμε είναι περισσότερο για “όλους εμάς” του χώρου, ώστε να δούμε πόσοι είμαστε αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας.

Στο μέλλον σκοπεύουμε τη λίστα αυτή να την κάνουμε πιο διαδραστική και να την αφήσουμε να μεγαλώνει από μόνη της. Μέχρι να βρεθεί ο χρόνος για κάτι τέτοιο όμως θα διατηρούμε τη λίστα μέσα στις σελίδες του Web Design Blog.

Ευχαριστούμε λοιπόν, όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την πρώτη φάση και ευχόμαστε αυτό μας το κάλεσμα να έχει διαρκή ανταπόκριση. Ας ελπίσουμε ότι οι Web professionals της Ελλάδας θα οργανωθούμε καλύτερα και θα αποκτήσουμε μια πιο αισθητή παρουσία στο Ελληνικό διαδίκτυο.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Έλληνες Web Designers / Developers ευχαριστούμε! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter