30Ιούν

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το ένα έτος επιτυχημένης λειτουργίας του Web Design Blog.

, 30 Ιουνίου 2009 | Uncategorized | 2 Σχόλια

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας πώς ο διαγωνισμός για το ένα έτος επιτυχημένης λειτουργία του Web Design Blog ολοκληρώθηκε. Λόγω μίας συμμετοχής διαγωνιζομένου η απόφαση πάρθηκε από τα μέλη του WDB χωρίς δημόσια ψηφοφορία.

happy-birthday
Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:
Παναγιώτης Γρηγορόπουλος (Pantso)
www.pantso.gr

To twitter background image που σχεδίασε ο Παναγιώτης προβάλλεται πλέον στο WDB Twitter account.

Ο νικητής κερδίζει 2 εκπληκτικά i.Tech Dynamic Bluetooth headsets και συγκεκριμένα:

  • 1 μαύρο Bluetooth i.VoicePRO το οποίο βασίζεται σε πρωτοποριακή τεχνολογία 2 μικροφώνων για τέλεια απομόνωση θορύβου και
  • 1 στερεοφωνικό πράσινο Bluetooth i.Tech Clip D-Radio, το οποίο συνδυάζει τέλεια την επικοινωνία με τη διασκέδαση, με OLED οθόνη 13 ψηφίων, FM ραδιoφωνο και αναγνώριση κλήσης.

Τα δώρα είναι ευγενική χορηγία της Tech4U, ο επίσημος αντιπρόσωπος των i.Tech Dynamic mobile accessories στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Το WDB ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή τους και δεσμεύεται πως στο μέλλον θα υπάρξουν νέοι διαγωνισμοί με περισσότερα πλούσια δώρα.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το ένα έτος επιτυχημένης λειτουργίας του Web Design Blog. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter