3Απρ

Διαγωνισμός design με δώρα, για τα Χρόνια πολλά του Web Design Blog!

, 3 Απριλίου 2009 | HOT POSTS | 6 Σχόλια

Το Web Design Blog συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας! Στο διάστημα αυτό έχει δημοσιεύσει 266 άρθρα και έχει γίνει η καθημερινή πηγή πληροφόρησης για περισσότερους από 400 σταθερούς αναγνώστες! Συνολικά οι σελίδες του έχουν διαβαστεί πάνω από 80.000 φορές σε περισσότερες από 96 χώρεςτου κόσμου!

Στόχος του Web Design Blog είναι, από την πρώτη κιόλας μέρα, να προσφέρει ποιοτικά άρθρα, νέα και πολλά resources σε όλους εσάς, τους επαγγελματίες και τους fans του χώρου.

happy-birthday

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του Web Design Blog, διοργανώνουμε τον πρώτο μας διαγωνισμό! Χορηγός του διαγωνισμού είναι η Tech4U, ο επίσημος αντιπρόσωπος των i.Tech Dynamic mobile accessories στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Τα δώρα που θα κερδίσει ο νικητής είναι 2 εκπληκτικά i.Tech Dynamic Bluetooth headsets και συγκεκριμένα:

  • 1 μαύρο Bluetooth i.VoicePRO το οποίο βασίζεται σε πρωτοποριακή τεχνολογία 2 μικροφώνων για τέλεια απομόνωση θορύβου και
  • 1 στερεοφωνικό πράσινο Bluetooth i.Tech Clip D-Radio, το οποίο συνδυάζει τέλεια την επικοινωνία με τη διασκέδαση, με OLED οθόνη 13 ψηφίων, FM ραδιoφωνο και αναγνώριση κλήσης.

Σχετικά με το διαγωνισμό

Καλείστε να σχεδιάσετε και να μας στείλετε το καλύτερο Twitter background image για το twitter account του Web Design Blog. Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι όπως θέλετε. Υπάρχει πλήρης ελευθερία έκφρασης, αρκεί να είναι branded με το λογότυπό μας το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ σε μορφή .psd και να μην περιέχει x-rated ή/και οποιοδήποτε υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Επίσης, όλα τα design πρέπει να είναι original και να μην αποτελούν αντιγραφές άλλου παρόμοιου εικαστικού. Το μέγεθος του background πρέπει να είναι τουλάχιστον 1680×1050 pixels και βεβαίως το βάρος του να μην ξεπερνάει τα 700K που θέτει ως μέγιστο όριο το Twitter.

Μπορείτε να μας στέλνετε εικαστικά μέχρι το τέλος του Μαΐου 2009 στο email μας, webmaster@webdesignblog.gr. Κάθε designer μπορεί να στείλει ένα εικαστικό.

Εκτός από τα δώρα τι άλλο κερδίζει ο νικητής;

Τα Twitter Backgrounds που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα αναρτηθούν στο Web Design Blog και στη συνέχεια εσείς οι αναγνώστες θα ψηφίσετε ποιό από όλα είναι το καλύτερο! Ο νικητής, εκτός από τα i.Tech Dynamic Bluetooth, θα προβληθεί σε επόμενό μας άρθρο, καθώς και στην Twitter σελίδα μας, αφού το Twitter Background του/της θα αντικαταστήσει το τωρινό, μέχρι να ξαναγίνει κάποιος αντίστοιχος διαγωνισμός, ή μέχρι να αποφασιστεί να αλλάξει από την ομάδα του blog.

Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος;

Όλοι οι Έλληνες Web Designers – Graphic Designers.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και δημιουργικότητα!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Διαγωνισμός design με δώρα, για τα Χρόνια πολλά του Web Design Blog! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

6 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter