9Ιούν

Μαυρόασπρα εικονίδια υψηλής ποιότητας

, 9 Ιουνίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Ο designer Paul Armstrong έχει σχεδιάσει μια ομάδα εικονιδίων με θέμα το ασπρόμαυρο. Συγκεκριμένα, έχει ετοιμάσει 250 εικονίδια σε ανάλυση 18×18 χωρίς χρώμα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στο σχεδιασμό στοιχείων λειτουργικών σημείων ιστοσελίδων και εφαρμογών. Η συλλογή περιλαμβάνει βέλη, καλάθια, φύλλα εγγράφων, φούσκες για σχόλια και πολλά άλλα. Η δουλειά που έχει κάνει ο Paul Armstrong είναι λεπτομερής και σύμφωνα με τα όσα γράφει στο site του, έχουν σχεδιαστεί pixel by pixel.

Τα εικονίδια μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε αρκεί να ακολουθήσετε τους όρους χρήσης όπως αναφέρονται στο Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 United States License.

Paul Armstrong icon set

Για να δείτε τα εικονίδια σε .png πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε τα εικονίδια σε .zip πατήστε εδώ.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Μαυρόασπρα εικονίδια υψηλής ποιότητας γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter