1Σεπ

Ένα icon set για bloggers

, 1 Σεπτεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το blog, www.blogperfume.com έφτιαξε ένα πολύ ενδιαφέρον icon set ειδικά για bloggers, το οποίο αποτελείται από 12 μοντέρνα / glossy εικονίδια.

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, οι άνθρωποι του blogperfume έχουν καταφέρει να κατασκευάσουν το κάθε εικονίδιο σε 3 διαφορετικά μεγέθη 24×24 pixels, 36×36 pixels και 48×48 pixels. Η μορφή (format) που έχει χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση των εικονιδίων είναι .png.

Τα εικονίδια μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε αρκεί να ακολουθήσετε τους όρους χρήσης όπως αναφέρονται στο Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 United States License. Δεν μπορείτε να τα πουλήσετε, ούτε να τα έχετε σαν δωρεάν download στο site ή blog σας, εκτός εάν το Link στοχεύει κατευθείαν στον ανάλογο σύνδεσμο στο ίδιο το www.blogperfume.com.

Για να κατεβάσετε τα εικονίδια σε .zip, απευθείας από το site των δημιουργών, πατήστε εδώ.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Ένα icon set για bloggers γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter