5Μαρ

IETester για άλλη μια φορά

, 5 Μαρτίου 2009 | Uncategorized | 0 Σχόλια

ietesterΈνα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι web designers / developers στον σχεδιασμό και στην κατασκευή web εφαρμογών είναι ο έλεγχος ορθής λειτουργίας στα διάφορα προγράμματα πλοήγησης διαδικτύου που υπάρχουν σήμερα. Το βασικό θέμα εστιάζεται περισσότερο στις διαφορετικές εκδόσεις του IE (IE6, IE7 και IE8) που δεν μπορούν να εγκατασταθούν ξεχωριστά στο λογισμικό του κάθε υπολογιστή, καθιστώντας τον έλεγχο συμβατότητας στις συγκεκριμένες εκδόσεις μια ταλαίπωρη διαδικασία στο κάθε επαγγελματία.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει κυκλοφορήσει ένα δωρεάν πρόγραμμα που ονομάζεται IETester, γνώριμο σε πολλούς, το οποίο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο και απλοποιεί την προαναφερόμενη διαδικασία ελέγχου συμβατότητας στις διάφορες εκδόσεις του IE σε μέγιστο βαθμό. Η πρόσφατη έκδοση 0.3v που διατίθενται για δωρεάν λήξη λειτουργεί για Vista / XP και υποστηρίζει τις εκδόσεις ΙΕ5.5, IE6, IE7 και IE8 RC1. Το IETester συνεχώς εξελίσσεται, προσθέτοντας νέες επιλογές, διορθώνοντας λειτουργικά ζητήματα, παρέχοντας μια αξιόπιστη και σταθερή λύση.

Το WDB έχει αναφερθεί στο παρελθόν για την χρησιμότητα του IETester, αλλά αξίζει να επισημανθεί για άλλη μια φορά, αφού αρκετοί νέοι και παλιοί web designers / developers δεν το γνωρίζουν, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε διάφορα επίπονα τεχνάσματα και σε χρονοβόρα online εργαλεία.

ietester

Λήψη IETester 0.3v / σε αρχείο zip

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο IETester για άλλη μια φορά γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter