11Σεπ

Εντυπωσιακά websites σχεδιασμένα με WordPress

, 11 Σεπτεμβρίου 2008 | WORDPRESS | 3 Σχόλια

Μπορεί το WordPress αρχικά να σχεδιάστηκε για την δημιουργία ιστολογιών (blogs), αλλά στην πορεία εξελίχθηκε και πλέον χρησιμοποιείται για την κατασκευή ιστοσελίδων. Η παραμετροποίηση του και η γραφιστική προσαρμογή του συνδυάζονται άψογα δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μία συλλογή από εντυπωσιακά websites σχεδιασμένα με WordPress που αξίζει να δείτε. Πανέμορφα designs με αξιοθαύμαστη γραφιστική λεπτομέρεια “στημένα” με το οικείο πια WordPress. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν γίνεται αντιληπτή η χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας καθώς το design δεν παραπέμπει σε WordPress layout.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Εντυπωσιακά websites σχεδιασμένα με WordPress γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

3 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter