22Σεπ

Λογότυπα με όμορφο και δημιουργικό design.

, 22 Σεπτεμβρίου 2008 | INSPIRATION | 2 Σχόλια

Στα γενικότερα πλαίσια της γραφιστικής και του design το Web Design Blog δημοσιεύει άρθρα που στοχεύουν να ενισχύσουν την φαντασία σας και την έμπνευση σας, προβάλλοντας όμορφα και καλαίσθητα εικαστικά παντός είδους που αποτυπώνουν την ανθρώπινη δημιουργικότητα.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια μικρή συλλογή με λογότυπα που έχουν προσεγμένο και όμορφο design για να εμπνευστείτε.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Λογότυπα με όμορφο και δημιουργικό design. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter