10Απρ

jQuery cheat sheet σχεδιασμένο για iPhone.

, 10 Απριλίου 2009 | JQUERY | 0 Σχόλια

To iPhone εκτός από ένα πανέμορφο smart phone αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε δυναμικό χρήστη και επαγγελματία του διαδικτύου. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες και γρήγορες αναφορές σε θέματα και ζητήματα που σας αφορούν. Μεγάλες εταιρίες και διαδεδομένα websites έχουν σχεδιάσει ειδικά mobile websites που μπορούν να προσπελαστούν από smart phones και γενικότερα από ανεπτυγμένες συσκευές κινητής τηλεφωνίας με πρόσβαση στο Internet, για άνετο και αποτελεσματικό browsing.

Το WDB σας εντόπισε ένα πολύ ενδιαφέρον online jQuery cheat sheet το οποίο απευθύνεται κυρίως σε web authors / front end web developers. Αποτελεί ένα αξιόλογο βοήθημα για κάθε επαγγελματία που χρησιμοποιεί jQuery και προτείνεται ανεπιφύλακτα για τους σελιδοδείκτες του iPhone / iPod σας. Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή με πρόσβαση στο Internet και είναι απόλυτα αναγνώσιμο από τους σύγχρονους W3C browsers.

jquery1

http://labs.colorcharge.com/jtouch/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο jQuery cheat sheet σχεδιασμένο για iPhone. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter