28Σεπ

Ενδιαφέρον και χρήσιμο jQuery Visual Cheat Sheet για το αρχείο σας.

, 28 Σεπτεμβρίου 2009 | JQUERY | 1 Σχόλιο

Κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα χρήσιμο και πρακτικό Visual Cheet sheet το οποίο περιλαμβάνει ουσιαστικές πληροφορίες και παραδείγματα για το jQuery 1.3. Είναι σχεδιασμένο από το γνωστό Antonio Lupetti / Woork blog και διατίθεται δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του διαδικτύου, που χρησιμοποιούν jQuery στα websites και στις εφαρμογές τους.

Download cheat sheet

Το αρχείο συνολικά περιέχει έξη (6) σελίδες με πλήρη αναφορά στο jQuery API προβάλλοντας λεπτομερείς περιγραφές και δείγματα κώδικα. Απευθύνεται σε web designers – developers και αποτελεί ένα εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς με οπτικό στυλ εύκολης ανάγνωσης.

– Πατήστε στο γραφικό να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό τόπο αποθήκευσης –

Περισσότερες πληροφορίες

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Ενδιαφέρον και χρήσιμο jQuery Visual Cheat Sheet για το αρχείο σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter