15Οκτ

Eμπνευσμένα websites που θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας.

, 15 Οκτωβρίου 2008 | INSPIRATION | 0 Σχόλια

Η συνεχής έρευνα για νέες ιδέες και πηγές έμπνευσης είναι ένας βασικός τρόπος να δημιουργείτε αποθέματα φαντασίας, παρέχοντας έτσι πολύπλευρο design σε μια στιλιστικά κορεσμένη διαδικτυακή αγορά.

Είναι φοβερό πόσο έχουν δουλευτεί κάποια websites, με τι λεπτομέρεια, πως καταφέρνουν να συνδυάσουν και να εναρμονίσουν αντίθετα στοιχεία με ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η προβολή τους είναι αρκετή ώστε να δημιουργήσουν θετικά συναισθήματα εμπνέοντας το κάθε επαγγελματία, προσφέροντας του άλλη μια ωραία εικόνα που ταξινομείται όμορφα στο υποσυνείδητο, δίδοντας του μια επικείμενη μελλοντική πηγή έμπνευσης στις δύσκολες ώρες του design “block”.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μια συλλογή από επιλεγμένα websites που θα διεγείρουν την δημιουργικότητα σας.ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Eμπνευσμένα websites που θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter