15Οκτ

Eμπνευσμένα websites που θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας.

, 15 Οκτωβρίου 2008 | INSPIRATION | 0 Σχόλια

Η συνεχής έρευνα για νέες ιδέες και πηγές έμπνευσης είναι ένας βασικός τρόπος να δημιουργείτε αποθέματα φαντασίας, παρέχοντας έτσι πολύπλευρο design σε μια στιλιστικά κορεσμένη διαδικτυακή αγορά.

Είναι φοβερό πόσο έχουν δουλευτεί κάποια websites, με τι λεπτομέρεια, πως καταφέρνουν να συνδυάσουν και να εναρμονίσουν αντίθετα στοιχεία με ένα τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η προβολή τους είναι αρκετή ώστε να δημιουργήσουν θετικά συναισθήματα εμπνέοντας το κάθε επαγγελματία, προσφέροντας του άλλη μια ωραία εικόνα που ταξινομείται όμορφα στο υποσυνείδητο, δίδοντας του μια επικείμενη μελλοντική πηγή έμπνευσης στις δύσκολες ώρες του design “block”.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μια συλλογή από επιλεγμένα websites που θα διεγείρουν την δημιουργικότητα σας.ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Eμπνευσμένα websites που θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter