5Ιούν

14 εμπνευσμένα open source CMS (Content Management System)

, 5 Ιουνίου 2008 | WEB DEVELOPMENT | 6 Σχόλια

Η ανάγκη της διαδικτυακής αγοράς για online υπηρεσίες έχουν φέρει τις δυναμικές ιστοσελίδες – websites στο προσκήνιο. Το Web design blog σας παρουσιάζει τα 14 πιο διαδομένα open source CMS (Content Management System) τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να κατασκευάζετε ιστοσελίδες – websites που να πληρούν τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Τα συγκεκριμένα CMS είναι δωρεάν (ανοιχτού λογισμικού) και μπορούν να καλύψουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Έχουν δυνατές ηλεκτρονικές κοινωνίες που παρέχουν υποστήριξη και βοήθεια για οποιαδήποτε θέματα ή απορίες προκύψουν .

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς λειτουργούν και εφαρμόζονται θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

(με αλφαβητική σειρά)

CMS Made Simple

CMS Made simple

Drupal
drupal

e107 CMS
e107 cms

ExpressionEngine
ExpressionEngine

Joomla
joomla cms

Mambo
Mambo

MODx
MODx

Pligg
Pligg

SilverStripe
Silverstripe

sNews
sNews

Textpattern
TextPattern

TYPOlight webCMS
TYPOlight webCMS

WordPress
Wordpress

Xoops
Xoops

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 14 εμπνευσμένα open source CMS (Content Management System) γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

6 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter