12Φεβ

Όμορφα και μοντέρνα logo galleries για να αντλήσετε νέες ιδέες και να ενισχύσετε την έμπνευση σας.

, 12 Φεβρουαρίου 2009 | INSPIRATION | 4 Σχόλια

Ένα από τα δυσκολότερα και πιο κουραστικά έργα που αντιμετωπίζει ο graphic designer είναι η δημιουργία και η σχεδίαση ενός λογοτύπου. Η πρόκληση της γέννησης μιας εικαστικής ιδέας όπως και να αποτυπώνεται, γραμμικά η όχι, αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό άθλο όπου μπορεί να καταναλώσει απεριόριστες ώρες σκληρής δουλείας και πολύπλευρης έμπνευσης. Η κορεσμένη σχεδιαστικά γραφιστική αγορά αναζητά νέες συνθέσεις, νέα χρώματα και φρέσκες εικαστικές ιδέες που θα κάνουν την διαφορά και θα φέρουν την ικανοποίηση και την τελική αποδοχή του εκάστοτε απαιτητικού πελάτη.

Το WDB σας προτείνει μερικά όμορφα logo galleries τα οποία περιλαμβάνουν μοδάτα, μοντέρνα και όμορφα λογότυπα, όπου μπορείτε να αντλήσετε ιδέες και να ενισχύσετε την έμπνευση σας.

logogala

logogalleria

logospire

logofury

ucreative

logooftheday

logomoose

logos

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Όμορφα και μοντέρνα logo galleries για να αντλήσετε νέες ιδέες και να ενισχύσετε την έμπνευση σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

4 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter