10Απρ

Metamarks 0.5. Ένα WordPress plug-in που θα σας συνδέσει με την Ελληνική Social Bookmarking σκηνή

, 10 Απριλίου 2008 | WORDPRESS | 3 Σχόλια

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν υπάρχει κάποιο Plug-in για το WordPress Blog σας, που να βοηθάει τους χρήστες σας να αποθηκεύουν τις σελίδες σας σε Ελληνικά Social Bookmarking websites; Αν ψάχνετε για μια τέτοια λύση, υπάρχει. Το όνομα της είναι Metamarks και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκδοση 0.5.

Το Metamarks WordPress Plug-in, σχεδιάστηκε και αναπτύσσεται από τον Νίκο Αναγνώστου ο οποίος γράφει για το metablogging.gr. Στην τωρινή του έκδοση περιλαμβάνει 8 Ελληνικά Social Bookmarking sites, τα Baza, Blogspace, Bobit, Buzz, Check it, Cull, Digme, 2 ξένα το del.icio.us και το Google Bookmars, καθώς και το Facebook που προσφέρει δυνατότητες Page Posting και το Twitter που μέσω της ιδιότητάς του σαν Microblogging platform μπορεί να βοηθήσει στην άμεση μετάδοση συνδέσμων.

Metamarks buttons

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε απευθείας στο metablogging.gr.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Metamarks 0.5. Ένα WordPress plug-in που θα σας συνδέσει με την Ελληνική Social Bookmarking σκηνή γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

3 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter