9Μαρ

Metamarks 0.7. Η νέα έκδοση του γνωστού plugin

, 9 Μαρτίου 2009 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Ο Νίκος Αναγνώστου, δημιουργός του Metamarks plugin που προσθέτει Ελληνικά και μη Social Bookmarking links σε κάθε άρθρο, μόλις ανακοίνωσε στο blog του www.metablogging.gr τη νέα έκδοση Metamarks 0.7 για WordPress.

Προσοχή, το Metamarks 0.7 είναι ελεγμένο μόνο στην έκδοση 2.7 του WordPress.

Σύμφωνα με τον Νίκο Αναγνώστου, η νέα έκδοση παρέχει τα εξής νέα features:

 1. Είχε παρατηρηθεί σε παλιότερες εκδόσεις ότι σε μερικά wordpress templates δεν δούλευε όπως έπρεπε το plugin αν δεν γινόταν κάποιο customization. Δε χρειάζεται πια να κάνετε customize τα templates σας για να παίξει σωστά το plugin.
 2. Έχει προστεθεί το ForaCamp στη λίστα των social bookmarking links.
 3. Οι πιο advanced χρήστες μπορούν πλέον να προσθέτουν μόνοι τους ακόμα περισσότερα bookmarks στη λίστα, κάνοντας τις απαραίτητες προσθήκες στο array που φαίνεται παρακάτω στην εικόνα και που βρίσκεται στο αρχείο metamarks.php.
  marksdata
  Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Νίκος Αναγνώστου στο blog του, “Προσθέστε απλά άλλο ένα array element όπως στην εικόνα. Εννοείται πως πρέπει να προστεθούν και τα αντίστοιχα δυο εικονίδια στον κατάλογο images. Προσοχή στο όνομα των εικονιδίων να είναι όπως και το όνομα της υπηρεσίας μέσα στο κάθε array element, δηλαδή για το digg, digg.png και digg_grey.png (είναι case sensitive).

Στην επόμενη έκδοση του Metamarks, ο Νίκος Αναγνώστου σκοπεύει να κοιτάξει το θέμα της αυτόματης ενημέρωσης και το θέμα των στατιστικών (πόσες φορές πατήθηκαν τα marks και σε πια post).

Αποθήκευση plugin: Metamarks 0.7

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Metamarks 0.7. Η νέα έκδοση του γνωστού plugin γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

  Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
 • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

  10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter