26Μαρ

Παρακολουθήστε τα πιο δημοφιλή links που προβάλλονται στο Twitter με το Τweetmeme

, 26 Μαρτίου 2009 | SOCIAL NETWORKING | 4 Σχόλια

Με την εξέλιξη του Twitter αναπτύσσονται και δημοσιεύονται συνεχώς νέα online εργαλεία, που προσφέρουν πολυάριθμες επιλογές σχετικά με την καλύτερη χρήση και την εκμετάλλευση της συγκεκριμένης διαδεδομένης πλατφόρμας microblogging.

Ένα καινούργιο website το οποίο αξίζει να επισημανθεί, που δημιουργήθηκε πρόσφατα είναι το Tweetmeme. Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον εργαλείο αφού δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε χρήστη του διαδικτύου να παρακολουθεί τα πιο δημοφιλή links που δημοσιεύονται στο Twitter με επιπρόσθετη επιλογή να τα αναδημοσιεύει, αν είναι εγγεγραμμένο μέλος του. Ακόμη παρέχει και βασικές κατηγοριοποιημένες ενότητες δημοφιλών συνδέσμων όπως blogs, videos, images κτλ. για καλύτερη εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Αξίζει να αναφερθεί συμπληρωματικά πως το Tweetmeme ανανεώνει αυτόματα τα δεδομένα του κάθε 5 λεπτά, δίδοντας έτσι μια αξιόπιστη και επίκαιρη πηγή πληροφοριών.

tweetme

Είναι όντως πολύ ενδιαφέρον να δούμε μέχρι που θα φτάσει αυτό το τεχνολογικό φαινόμενο Twitter και όλη αυτή η βιομηχανία που παράλληλα στήνεται με γοργούς και σταθερούς ρυθμούς.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Παρακολουθήστε τα πιο δημοφιλή links που προβάλλονται στο Twitter με το Τweetmeme γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

4 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter