5Απρ

Movable Type 4.15 Beta 1 now available

, 5 Απριλίου 2008 | BLOGS | 0 Σχόλια

Η γνωστή σε όλους πλατφόρμα για Blog, Movable Type, ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμη η έκδοση 4.15 Beta 1. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας, η βοήθεια που είχαν ζητήσει από την on line κοινότητα των χρηστών Movable Type είχε τεράστια ανταπόκριση. Τα μέλη έστειλαν όχι μόνο Log Files και Data Sets, αλλά και κομμάτια κώδικα με αναβαθμίσεις. Τα αποτελέσματα της περισυλλογής όλων αυτών των στοιχείων αλλά και της εφαρμογής των στοιχείων κώδικα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση της νέα έκδοσης.

Μαζί με την έκδοση Movable Type 4.15, δημιουργήθηκαν και αρκετά νέα plug-ins τα οποία θα κάνουν την εμπειρία του Movable Type Blogger ακόμα καλύτερη.

Threaded Commenting
Οι χρήστες θα μπορούν να απαντάνε σε σχόλια άλλων χρηστών απευθείας και όχι μόνο στους διαχειριστές του Blog.

Ευκολότερα Templates
Ύστερα από αιτήματα πολλών χρηστών της πλατφόρμας Movable Type, τα βασικά Templates επανασχεδιάστηκαν και έγιναν πιο φιλικά προς τον χρήστη. Σκοπός της ενέργειας αυτής ήταν να γίνει πιο προσιτή η εφαρμογή στους χρήστες που τη δοκιμάζουν για πρώτη φορά.

Ανανεωμένο σύστημα πλοήγησης
Έχοντας πάντα κατά νου την ευκολία χρήσης, η ομάδα της Movable Type, ανανέωσε πλήρως το σύστημα πλοήγησης του διαχειριστικού της και πρόσθεσε σε αυτό νέες δυνατότητες.

Ανανεωμένο σύστημα διαχείρισης των Templates και των Widgets
Συγκεντρώθηκε όλη η πληροφορία σε ένα μέρος για να ενισχυθεί το σύστημα διαχείρισης Templates και Widgets.

Προεπισκόπηση των Templates
Θα μπορούν οι χρήστες να κάνουν προεπισκόπιση ενός Template χωρίς να το εγκαταστήσουν. Με αυτό τον τρόπο θα αποφεύγονται οι δυσάρεστες εκπλήξεις και θα μπορεί να προβλεφθούν τυχόν λάθη που ίσως παρουσιαστούν.

Γρηγορότερη, ισχυρότερη αναζήτηση, τώρα και με σελιδοποιήσεις!
Κάνοντας πιο ισχυρή την αναζήτηση λέξεων και φράσεων, η ομάδα του Movable Type προχώρησε και σε σελιδοποιημένα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Movable Type.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Movable Type 4.15 Beta 1 now available γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter