28Οκτ

Δωρεάν συλλογή jQuery που δεν πρέπει να χάσετε!

, 28 Οκτωβρίου 2009 | JQUERY | 0 Σχόλια

Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες του διαδικτυακού κλάδου καταφεύγουν πλέον σε λύσεις javascript για θέματα προβολής περιεχομένου. Το WDB κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει σχετικά άρθρα για τη συγκεκριμένη τεχνολογία και έχει τονίσει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της χρήσης της. Το jQuery αποτελεί ένα εργαλείο που προσφέρει δυνατότητες καλύτερης εμφάνισης του περιεχομένου και των στοιχείων που απαρτίζουν ένα διαδικτυακό τόπο, βελτιώνοντας το UI και δημιουργώντας μια διαφορετική εμπειρία με θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα το Web Design Blog παρουσιάζει μια δωρεάν συλλογή που δεν πρέπει να χάσει κανείς web designer/ developer και ονομάζεται jQuery Tools 1.12. Περιλαμβάνει όλα τα μοντέρνα εφέ και τα είδη διαδεδομένων τρόπων εμφάνισης περιεχομένου που εφαρμόζονται στα σύγχρονα websites και “ζυγίζει” μόνο 5.72Κ!

jqeury_tools

Πηγή πληροφορίας σημερινού άρθρου.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν συλλογή jQuery που δεν πρέπει να χάσετε! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter