23Οκτ

Όμορφα flash websites που αξίζει να δείτε.

, 23 Οκτωβρίου 2008 | INSPIRATION | 1 Σχόλιο

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μία σειρά από όμορφα flash websites που αξίζει να δείτε. Είναι αξιοσημείωτο μερικές φορές πως εφαρμόζεται η flash τεχνολογία με ένα τόσο εντυπωσιακό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Πως η κίνηση, ο ήχος και τα προσεγμένα γραφικά συμπράττουν σε μια όμορφη και ολοκληρωμένη διαδικτυακή απεικόνιση που μαγνητίζει την οπτική κίνηση.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Όμορφα flash websites που αξίζει να δείτε. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter