29Οκτ

Ένα πρωτότυπο design στις εκλογές των ΗΠΑ.

, 29 Οκτωβρίου 2008 | Uncategorized | 0 Σχόλια

Με τις ερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ, μια ομάδα από designers σκέφτηκε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα να εκφράσει την δημιουργικότητα της, σχεδιάζοντας και κυκλοφορώντας δύο συσκευασίες δημητριακών , που παρουσιάζουν τους δύο υποψήφιους για το χρίσμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Οι συσκευασίες είναι σχεδιασμένες με ποιοτικό design εφαρμόζοντας εικαστικές τάσεις της εποχής, ταιριάζοντας καλλιτεχνία με ζωντανά χρώματα και δυνατό branding. Στην μπροστινή όψη εμφανίζονται τα πρόσωπα τους με ήπια γελοιογραφική απεικόνιση και στο πίσω μέρος προβάλλονται τα μηνύματα και τα σλόγκαν της κάθε κομματικής πλευράς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί επίσης πως περιέχουν αληθινά φαγώσιμα δημητριακά, αλλά σίγουρα οποιοσδήποτε θατο σκεφτεί πριν το ανοίξει αφού είναι περιορισμένης κυκλοφορίας που αριθμεί τα πεντακόσια κομμάτια.

ObamaO’s

CAP’N ΜcCAIN’S

Μπορεί εντέλει η κίνηση αυτή, να είναι ένα άλλο ένα «Marketing stunt» αλλά σίγουρα προσθέτει άλλο ένα κομμάτι σε αυτό το Αμερικάνικο show που έχει στηθεί.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Ένα πρωτότυπο design στις εκλογές των ΗΠΑ. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter