30Ιούν

Το Web Design Blog ανοίγει τις πόρτες του!

, 30 Ιουνίου 2009 | HOT POSTS | 2 Σχόλια

Το Web Design Blog ξεκίνησε σαν ένα εταιρικό blog, της εταιρίας x2interactive, αλλά στην πορεία παρατηρήθηκε η ανάγκη για επέκταση στη θεματολογία. Έτσι, η ομάδα του Web Design Blog, αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του σε όλους τους επίδοξους και φιλόδοξους αρθρογράφους που θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους στο κοινό και δεν έχουν τα απαραίτητα μέσα για να το κάνουν (blog, twitter and facebook following, κλπ) ή θέλουν να αποκτήσουν άλλο ένα κανάλι επικοινωνίας.

Το είδος των άρθρων που δημοσιεύει το Web Design Blog είναι άρθρα σχετικά με το Web Design, Web Development, SEO, Social Media και οτιδήποτε έχει σχέση με το επάγγελμα του Web Professional. Tο ύφος των άρθρων είναι πάντα ουδέτερο, χωρίς προσωπικές απόψεις καθώς κύριος σκοπός μας είναι να αποτελούν πηγή γνώσης για το αναγνωστικό κοινό. Επίσης, λόγω της φύσης του blog, τα άρθρα που γράφονται σε πρώτο ενικό πρόσωπο δεν θα γίνονται δεκτά. Ένα βασικό σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι πως αν το άρθρο έχει εμπνευστεί από κάποια άλλη πηγή, (άλλο άρθρο, άλλο website, κλπ), πρέπει να αναφέρεται η πηγή του με σύνδεσμο προς το γνήσιο άρθρο.

Προσκαλούμε, λοιπόν, όποιον θέλει να προσφέρει τις γνώσεις του στο κοινό του Web Design Blog, να αποστείλει τα άρθρα του και οποιοδήποτε συνοδευτικό υλικό (φωτογραφίες, screenshots, demo files/scripts, κ.α) στο webmaster@webdesignblog.gr με τίτλο “Υποψήφιο άρθρο για το Web Design Blog” και αν η ομάδα του blog κρίνει πως το άρθρο πληρεί τις προϋποθέσεις, τότε θα δημοσιεύεται με πλήρη αναφορά στον αρθρογράφο.

Η γνώση πρέπει να μοιράζεται και να ανακυκλώνεται. Μόνο έτσι παραμένει επίκαιρη.

Σας περιμένουμε!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Το Web Design Blog ανοίγει τις πόρτες του! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter