10Ιούλ

OpenBeer event. Όταν οι Twitters γνωρίζονται

, 10 Ιουλίου 2009 | VIDEOS | 2 Σχόλια

Το χθεσινό OpenBeer είχε επιτυχία. Περάσαμε όλοι όμορφα και γνωριστήκαμε μεταξύ μας! Η βραδιά γέμισε με ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από τα Social Media και την τεχνολογία εμπλουτισμένες από την μπύρα που όλοι μας απολαύσαμε.

Στο video μπορείτε να δείτε/γνωρίσετε όλους τους Twitters που παρευρέθηκαν στο χθεσινό event.

Παρευρέθηκαν οι εξής με σειρά εμφάνισης:

@spyroskotsakis
@kyanoun
@littleidiot
@amalucky
@johnefstathiou
@spdd
@yannisp
@odycody
@apostolosl
@congiannoulis
@seo_master
@doox
@haikalis
@snolly
@nvenia
@AlexiaMac
@e_diva
@iliaskount
@Jimbo77
@nsyll
@spyros
@birbrilo
@kanella
@cpil
@AkouAuto
@ria_cookie

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο OpenBeer event. Όταν οι Twitters γνωρίζονται γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter