22Μάιος

Σημαντικές πληροφορίες για το Flash και το Seo.

, 22 Μαΐου 2008 | CODING | 6 Σχόλια

Όλοι γνωρίζουμε τα μειονεκτήματα της τεχνολογίας Flash σχετικά με το SEO (Search engine optimization) – βελτιστοποίηση θέσεως διαδικτυακού τόπου στους μηχανισμούς αναζήτησης. Πολλοί web designers δεν χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη τεχνολογία λόγω αυτού του προβλήματος. Υπάρχουν όμως πλέον τεχνικές που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να μπορέσετε να πετύχετε όσο δυνατόν καλύτερο SEO χρησιμοποιώντας Flash.

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε πληροφορίες και άρθρα που σχετίζονται με το ζήτημα αυτό και μπορούν να σας φέρουν θετικά αποτελέσματα.

How to SEO Flash
Ένα πολύ καλό επεξηγηματικό άρθρο το οποίο αναλύει πώς να βελτιστοποιήσετε μια ιστοσελίδα που είναι σχεδιασμένη με τεχνολογία Flash. Το άρθρο αυτό είναι αρκετά διαδεδομένο αφού οι σχετικές τεχνικές που προβάλει χρησιμοποιούνται αρκετά.

A Modern Approach to Flash SEO
Σχετικό άρθρο που προβάλει χρήσιμες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Making Flash Websites Search Engine Friendly
Μάθετε βήμα βήμα πώς να βελτιστοποιείτε μια ιστοσελίδα που είναι σχεδιασμένη με Flash για τους μηχανισμούς αναζήτησης.

SWFObject
To SWFObject είναι ένα διαδεδομένο Javascript αρχείο που χρησιμοποιείται για να ενσωματώνετε Adobe Flash περιεχόμενο στην ιστοσελίδα που σχεδιάζετε. Είναι η καλύτερη τεχνική που υπάρχει αυτή την στιγμή στο διαδίκτυο.

SWFAddress
Το SWFAddress είναι ένα πρόγραμμα που σας παρέχει deep linking (σύνδεσμος σε επιμέρους σελίδα που περιλαμβάνετε σε μια ιστοσελίδα). Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική τα κουμπιά back και forward στα πρόγραμμα πλοήγησης διαδικτύου λειτουργούν κανονικά.

Για καλύτερο SEO προτείνεται να σχεδιάζετε hybid websites τα οποία είναι ένα μίγμα Flash και (X)HTML ώστε να μπορείτε να πετυχαίνετε υψηλών στόχων SEO με καλύτερα αποτελέσματα. Αν όμως επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε εξ’ ολοκλήρου Flash προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις παραπάνω τεχνικές για να προσφέρετε στους πελάτες σας ολοκληρωμένες λύσεις.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Σημαντικές πληροφορίες για το Flash και το Seo. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

6 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter