22Μάι

Σημαντικές πληροφορίες για το Flash και το Seo.

, 22 Μαΐου 2008 | CODING | 6 Σχόλια

Όλοι γνωρίζουμε τα μειονεκτήματα της τεχνολογίας Flash σχετικά με το SEO (Search engine optimization) – βελτιστοποίηση θέσεως διαδικτυακού τόπου στους μηχανισμούς αναζήτησης. Πολλοί web designers δεν χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη τεχνολογία λόγω αυτού του προβλήματος. Υπάρχουν όμως πλέον τεχνικές που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να μπορέσετε να πετύχετε όσο δυνατόν καλύτερο SEO χρησιμοποιώντας Flash.

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε πληροφορίες και άρθρα που σχετίζονται με το ζήτημα αυτό και μπορούν να σας φέρουν θετικά αποτελέσματα.

How to SEO Flash
Ένα πολύ καλό επεξηγηματικό άρθρο το οποίο αναλύει πώς να βελτιστοποιήσετε μια ιστοσελίδα που είναι σχεδιασμένη με τεχνολογία Flash. Το άρθρο αυτό είναι αρκετά διαδεδομένο αφού οι σχετικές τεχνικές που προβάλει χρησιμοποιούνται αρκετά.

A Modern Approach to Flash SEO
Σχετικό άρθρο που προβάλει χρήσιμες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Making Flash Websites Search Engine Friendly
Μάθετε βήμα βήμα πώς να βελτιστοποιείτε μια ιστοσελίδα που είναι σχεδιασμένη με Flash για τους μηχανισμούς αναζήτησης.

SWFObject
To SWFObject είναι ένα διαδεδομένο Javascript αρχείο που χρησιμοποιείται για να ενσωματώνετε Adobe Flash περιεχόμενο στην ιστοσελίδα που σχεδιάζετε. Είναι η καλύτερη τεχνική που υπάρχει αυτή την στιγμή στο διαδίκτυο.

SWFAddress
Το SWFAddress είναι ένα πρόγραμμα που σας παρέχει deep linking (σύνδεσμος σε επιμέρους σελίδα που περιλαμβάνετε σε μια ιστοσελίδα). Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική τα κουμπιά back και forward στα πρόγραμμα πλοήγησης διαδικτύου λειτουργούν κανονικά.

Για καλύτερο SEO προτείνεται να σχεδιάζετε hybid websites τα οποία είναι ένα μίγμα Flash και (X)HTML ώστε να μπορείτε να πετυχαίνετε υψηλών στόχων SEO με καλύτερα αποτελέσματα. Αν όμως επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε εξ’ ολοκλήρου Flash προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις παραπάνω τεχνικές για να προσφέρετε στους πελάτες σας ολοκληρωμένες λύσεις.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Σημαντικές πληροφορίες για το Flash και το Seo. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

6 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter