25Σεπ

Εντυπωσιακά Photoshop εφέ για κείμενα

, 25 Σεπτεμβρίου 2008 | PHOTOSHOP | 2 Σχόλια

Το συγκεκριμένο άρθρο απευθύνεται κυρίως στο δημιουργικό τμήμα όπως γραφίστες και web/screen designers.

Μάθετε πως να δημιουργείτε με το Photoshop εκπληκτικά εφέ που να συνδυάζουν φυσικά στοιχεία με κείμενα, κυρίως για έντυπη γραφιστική και σχεδίαση ιστοσελίδων/ banner κτλ.

Ανακαλύψτε πως μπορείτε να σχεδιάζετε γράμματα που φλέγονται, που είναι από πάγο, από γυαλί και διάφορα άλλα, τα οποία δημιουργούν μια εντυπωσιακή αίσθηση.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Εντυπωσιακά Photoshop εφέ για κείμενα γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter