14Οκτ

Πολύ όμορφο και εύκολο jQuery Twitter Ticker.

, 14 Οκτωβρίου 2009 | HOT POSTS | 0 Σχόλια

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει ένα πολύ όμορφο και εύκολο jQuery Twitter Ticker που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο δικό σας διαδικτυακό τόπο. Είναι εικαστικά παραμετροποιήσιμο με δυνατότητα προβολής πολλαπλών λογαριασμών twitter και εμφανίζεται με “ελαφριά” & ωραία κίνηση. Είναι βασισμένο σε CSS & jQuery και δεν χρειάζεται κάποια βάση δεδομένων ή προγραμματισμό για να δουλέψει. Το συγκεκριμένο ticker μπορεί να προβληθεί σε οποιοδήποτε website και να τροποποιηθεί σχεδιαστικά για να ικανοποιήσει τα προσωπικά γούστα του καθενός. Δείτε το παράδειγμα / demo και μελετήστε το tutorial για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Δείτε το demoFollow Web Design Blog on twitter

Δείτε το demo

Δώστε πνοή Social Media / Twitter στην ιστοσελίδα σας με το μοντέρνο και καλαίσθητο ticker, δημιουργώντας καλύτερες πιθανότητες προσβασιμότητας νέων followers και αμεσότερη ενημέρωση των επισκεπτών σας. Εάν επιθυμείτε να το κάνετε πιο κοινωνικό, προσθέστε και τους φίλους σας. Συμπληρωματικά μπορεί να εφαρμοστεί και σαν news ticker σε εφαρμογές που έχουν εμπορικό χαρακτήρα.

Δείτε το παράδειγμα / demo κατεβάστε τα αρχεία.
Σύνδεσμος για να μελετήσετε το tutorial.
Πηγή πληροφορίας είναι το Τutorialzine

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Πολύ όμορφο και εύκολο jQuery Twitter Ticker. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter