4Μαρ

Twitter SERPs στο Google με Greasemonkey

, 4 Μαρτίου 2009 | REPUTATION MANAGMENT | 0 Σχόλια

Τον τελευταίο καιρό η αναζήτηση των Tweets γίνεται όλο και πιο σοβαρή υπόθεση, ιδιαίτερα τώρα που το On Line Reputation management είναι κάτι που απασχολεί όχι μόνο τις εταιρίες αλλά και τους ιδιώτες.

x2interactive

Το Blog MT-Hacks έχοντας αυτό κατά νου, αποφάσισε και υλοποίησε ένα Greasmonkey add-on για τον Firefox το οποίο προσθέτει στα αποτελέσματα του Google και αποτελέσματα από το Twitter Search. Έτσι, ενώ ψάχνετε για ένα keyword ή key phrase στο διαδίκτυο με την μηχανή του Google, δεν εμφανίζονται στα SERP’s (Search Engine Results Page) σας μόνο τα αποτελέσματα που προσφέρει η γνωστή μηχανή αναζήτσης, αλλά και τα αντίστοιχα αποτελέσματα του Τwitter Search.

Για να εγκαταστήσετε αυτό το Greasemonkey script θα πρέπει αρχικά να εκγαταστήσετε το Greasemonkey add-on το οποίο είναι αποκλειστικά για Firefox και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε το “Twitter Search Results on Google” script.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Twitter SERPs στο Google με Greasemonkey γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter