11Ιούλ

Design Charts μια πλούσια πηγή καθημερινής έμπνευσης για το web designer

, 11 Ιουλίου 2009 | INSPIRATION | 0 Σχόλια

Η καθημερινότητα του web designer αποτελεί μία συνεχή αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών. Στο τυποποιημένο και ταυτόσημο ηλεκτρονικό κόσμο που ζούμε ο ψηφιακός καλλιτέχνης ψάχνει να βρει το κάθε τι διαφορετικό που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να σχεδιάσει ένα μοναδικό – πρωτότυπο εικαστικό, το οποίο θα είναι αρεστό, λειτουργικό και συνάμα επιτυχημένο εμπορικά.

Σε κάθε έργο ο ταλαντούχος web designer καλείται να έχει αστείρευτη πηγή φαντασίας και ευρηματικότητας ώστε να συνθέσει ανόμοια επιτυχημένα designs που θα ικανοποιήσουν τις περιστάσεις.

Το WDB σας παρουσιάζει μια πλούσια πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας που ανακυκλώνεται συνεχώς με νέους διαδικτυακούς τόπους σχεδιασμένους με καλαισθησία, συμμετρία και με πολύ λεπτομέρεια. Πανέμορφα websites με μοναδικό design και animation φιλοξενούνται στο διαδικτυακό τόπο που ονομάζεται Design Chart, περιηγηθείτε να δείτε περισσότερα.

www.designcharts.com

Πηγή πληροφορίας: www.designcharts.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Design Charts μια πλούσια πηγή καθημερινής έμπνευσης για το web designer γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter