11Ιούλ

Design Charts μια πλούσια πηγή καθημερινής έμπνευσης για το web designer

, 11 Ιουλίου 2009 | INSPIRATION | 0 Σχόλια

Η καθημερινότητα του web designer αποτελεί μία συνεχή αναζήτηση έμπνευσης και νέων ιδεών. Στο τυποποιημένο και ταυτόσημο ηλεκτρονικό κόσμο που ζούμε ο ψηφιακός καλλιτέχνης ψάχνει να βρει το κάθε τι διαφορετικό που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να σχεδιάσει ένα μοναδικό – πρωτότυπο εικαστικό, το οποίο θα είναι αρεστό, λειτουργικό και συνάμα επιτυχημένο εμπορικά.

Σε κάθε έργο ο ταλαντούχος web designer καλείται να έχει αστείρευτη πηγή φαντασίας και ευρηματικότητας ώστε να συνθέσει ανόμοια επιτυχημένα designs που θα ικανοποιήσουν τις περιστάσεις.

Το WDB σας παρουσιάζει μια πλούσια πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας που ανακυκλώνεται συνεχώς με νέους διαδικτυακούς τόπους σχεδιασμένους με καλαισθησία, συμμετρία και με πολύ λεπτομέρεια. Πανέμορφα websites με μοναδικό design και animation φιλοξενούνται στο διαδικτυακό τόπο που ονομάζεται Design Chart, περιηγηθείτε να δείτε περισσότερα.

www.designcharts.com

Πηγή πληροφορίας: www.designcharts.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Design Charts μια πλούσια πηγή καθημερινής έμπνευσης για το web designer γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter