10Φεβ

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή

, 10 Φεβρουαρίου 2012 | Uncategorized | 0 Σχόλια

Μέσος χρόνος ανάγνωσης άρθρου: 7 λεπτά

Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε κάνει ένα ερώτημα σχετικά με το αν θα έπρεπε να συνεχίσουμε να γράφουμε στα Ελληνικά, ή αν θα ήταν καλό να αλλάζαμε και να γράφαμε στα Αγγλικά. Η πλειοψηφία ζήτησε να συνεχίσουμε στα Ελληνικά και αυτό ακριβώς θα κάνουμε και εμείς.

Το νέο look & feel

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αλλάξει το look & feel του Web Design Blog. Θα γίνει πιο φρέσκο και κατά την γνώμη μας πιο μοντέρνο. Στόχος μας είναι να μπορούμε να επικοινωνούμε το μήνυμά μας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να επιλέξουμε ένα responsive theme το οποίο να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά screenshots από το καινούργιο theme και να πάρετε μια γεύση πριν το δημοσιεύσουμε.

320 pixels

480 pixels

768 pixels

1024 pixes

Τι θέλουμε να πετύχουμε

Σκοπός μας είναι το καινούργιο Web Design Blog να μπορεί να φέρει το Ελληνικό Web Design / Development community πιο κοντά, να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας, έστω και ψηφιακά μέσα από το WDB. Για τον λόγο αυτό σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε την υπάρχουσα ύλη μας με

  • Video Interviews επαγγελματιών του χώρου (αλλά και ομάδων / εταιριών),
  • Αντικειμενικά Reviews έργων όλων μας (Ελληνικά websites ή websites φτιαγμένα από Έλληνες),
  • Λίστες Best Of Ελληνικών websites σε διάφορους τομείς (π.χ. τα καλύτερα Ελληνικά ecommerce sites του 2012)

και άλλα ενδιαφέρονται θέματα τα οποία θα μας βοηθήσουν όλους να γνωρίσουμε καλύτερα το Ελληνικό Web.

Για να πετύχουμε όλα τα παραπάνω θα χρειαστούμε την συμμετοχή σας και την βοήθειά σας.
Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε;

Σχετικά με συνεντεύξεις
Θα θέλαμε λοιπόν, όποιος ενδιαφέρεται να του πάρει συνέντευξη το WDB να μας στείλει σχετικό email στο webmaster@webdesignblog.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας εξηγήσουμε πως θα γίνει η διαδικασία.

Σχετικά με website reviews
Όποιος πιστεύει πως θέλει να δει ένα review για ένα ή περισσότερα website μπορεί να μας στείλει μία λίστα με συνδέσμους. Εμείς θα λάβουμε τους συνδέσμους και θα προχωρήσουμε στα αντίστοιχα reviews διατηρώντας σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά με τις Best Of λίστες
Μπορείτε να μας στέλνετε σχετικούς συνδέσμους. Εμείς θα λαμβάνουμε υπόψη μας τους συνδέσμους αυτούς όταν δημιουργούμε τις λίστες.

Μην ξεχνάτε επίσης πως

Περιμένουμε από εσάς να συνεισφέρετε στο community με δικά σας άρθρα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο άρθρο μας Το Web Design Blog ανοίγει τις πόρτες του! Εκτός αυτού, οποιαδήποτε ιδέα για άρθρο είναι ευπρόσδεκτη. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με κάτι αν μπορούμε.

Και πάλι σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και ευχομάστε σε όλους τους αναγνώστες μας καλές δουλειές πάνω από όλα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η ομάδα του Web Design Blog

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Ευχαριστούμε για την συμμετοχή γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter