11Ιούν

The Web Do’s & Don’ts!

, 11 Ιουνίου 2009 | WEB DESIGN - AUTHORING | 0 Σχόλια

Οι ανάγκες του σύγχρονου web designer/ author είναι απαιτητικές. Ο κάθε επαγγελματίας χρειάζεται καθημερινώς να βρίσκει αξιόπιστες λύσεις σε διάφορα θέματα που προκύπτουν στο web design , authoring και front end development. Πρέπει συνεχώς να βελτιώνει τη δουλεία του εφαρμόζοντας διαδεδομένες τεχνικές και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να επιταχύνει τη εργασία του. Η διαρκής αναζήτηση για την επιθυμητή πληροφορία καταναλώνει χρόνο από το πρόγραμμα του και μερικές φορές γίνεται και κουραστική.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει το webdosanddonts.com ένα διαδικτυακό τόπο που φιλοξενεί πολύ καλά άρθρα και επίκαιρα, με σχετικές πληροφορίες για το κλάδο του web design/ authoring. Παρουσιάζονται ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες σχεδιαστές του διαδικτύου με συμβουλές, πρακτικές όμορφα κατηγοριοποιημένα σε επίπεδο γνώσεων. Καθώς και κακές πρακτικές που πρέπει να αποφύγετε στο τρόπο που δουλεύετε σχεδιάζοντας websites και γενικότερα web εφαρμογές.

Τα άρθρα χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, σε αυτά που πρέπει να κάνετε και σε αυτά που δεν πρέπει να κάνετε. Η δημοσίευση τους γίνεται από τους χρήστες και η βαθμολόγηση των άρθρων από τους αναγνώστες.

dos-donts

Εντέλει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ένα σημείο αναφοράς αφού παρέχει ταυτόχρονη πληροφόρηση σε διάφορα θέματα και αξίζει να καταχωρηθεί στα αγαπημένα του κάθε web designer/ author. Το WebD&D είναι μια ιδέα και δημιουργία του Shtanzig & Yesterdayishere.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο The Web Do’s & Don’ts! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter