7Ιαν

To Woork handbook, ένα ενδιαφέρον e-book για κάθε web designer/ developer.

, 7 Ιανουαρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ενδιαφέρον e-book το οποίο συμπεριλαμβάνει μια σειρά από άρθρα που δημοσιευτήκανε το 2008 στο διαδεδομένο Woork blog. Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα ποιοτικό blog που παρουσιάζει πολύτιμες πληροφορίες, αξιόπιστες τεχνικές και νέες πρακτικές σχετικά με το Web design και development γενικότερα. Πρέπει να επισημανθεί πως πέρσι ξεπέρασε τους 4 εκατομμύρια επισκέπτες και το WDB έχει παρουσιάσει αξιόλογα άρθρα του στο Ελληνικό κοινό. Ασχέτως με αυτό αξίζει να το κατεβάσετε και να του ρίξετε μια ματιά καθώς είναι ένα αξιόλογο e-book το οποίο καλύπτει πολλά θέματα σχετικά με CSS, HMTL, AJAX κ.α.

Το Woork handbook διατίθεται δωρεάν σε εκτυπώσιμη μορφή. Download Woork handbook.

twhand

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
Grats & Thanks to Antoni Luppeti

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο To Woork handbook, ένα ενδιαφέρον e-book για κάθε web designer/ developer. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter