23Φεβ

Αυξήστε τους ακόλουθους σας στο Twitter με την προσθήκη του Twitter Counter στο website σας

, 23 Φεβρουαρίου 2009 | SOCIAL NETWORKING | 0 Σχόλια

Μπορείτε να αυξήσετε τους ακόλουθους ( Followers) σας στο Twitter προσθέτοντας το Twitter Counter στο website σας. Είναι μια online εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα να παρέχετε καλύτερη προσβασιμότητα στους χρήστες του διαδικτύου, ώστε να σας ακολουθήσουν στην ενδιαφέρουσα πλατφόρμα microblogging. Αυτό επιτυγχάνετε τοποθετώντας ένα γραφικό στον διαδικτυακό σας τόπο, το οποίο προβάλει τον αριθμό των τωρινών χρηστών σας και περιλαμβάνει ακόμα, σύνδεσμο προς τον Twitter λογαριασμό σας, εάν κάποιος ενδιαφέρεται να σας ακολουθήσει. Εκτός από τα παραπάνω, το Twitter Counter σας δίνει επιλογές στατιστικών, ώστε να δείτε την αύξουσα η φθίνουσα πορεία σας στο ψηφιακό κόσμο του Twitter.

Πώς φαίνεται οπτικά:

Η εγκατάσταση της εφαρμογής απαιτεί ελάχιστο χρόνο και αποτελείται από ένα μικρό κομμάτι κώδικα. Πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο για να πλοηγηθείτε στον διαδικτυακό τόπο που για περισσότερες πληροφορίες.

Προβολή στατιστικών

Κώδικας twitter counter

Υπάρχει ένα μειονέκτημα που αξίζει να αναφερθεί. Ο κώδικας που παρέχει το Twitter Counter δεν είναι valid σύμφωνα με τα πρότυπα του διαδικτύου (W3C), αλλά μπροστά στην δόξα απαιτούνται και θυσίες.

Εάν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το Twitter Counter στο WordPress μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TwitterCounter v1.2.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Αυξήστε τους ακόλουθους σας στο Twitter με την προσθήκη του Twitter Counter στο website σας γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter