15Απρ

WordPress WassUp Plug-in για λεπτομερή live στατιστικά

, 15 Απριλίου 2008 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να αποκτήσετε μια εικόνα της κίνησης (traffic) στο WordPress blog σας. Το WassUp plug-in, είναι ένα από αυτά.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, μπορεί να καταγράφει την επισκεψιμότητα μιας WordPress ιστοσελίδας σε real time (πραγματικό χρόνο)!WassUp WordPress Plug-in

Το διαχειριστικό κομμάτι του είναι πολύ καλοσχεδιασμένο, προσφέροντας έτσι στους διαχειριστές των blogs όχι μόνο μεγάλη ποσότητα πληροφορίας, αλλά και πολύ καλά οργανωμένη. Μια από τις πιο ελκυστικές λειτουργίες του είναι η λειτουργία “current visitors on line”, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να “επιβλέπουν” την κίνηση στο blog τους σε πραγματικό χρόνο!

Το WassUp plug-in, είναι ένα εργαλείο το οποίο θα φανεί χρήσιμο αλλά και απαραίτητο σε όσους ενδιαφέρονται για SEO (Search Engine Optimization) καθώς και στους… λάτρεις της στατιστικής!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress WassUp Plug-in για λεπτομερή live στατιστικά γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter