21Απρ

Χρήσιμα Web 2.0 online εργαλεία (generators) για να σχεδιάσετε εντυπωσιακά websites.

, 21 Απριλίου 2008 | ONLINE ΕΡΓΑΛΕΙΑ | 2 Σχόλια

Με την χρήση όμορφων γραφικών μπορείτε να σχεδιάσετε websites τα οποία ξεχωρίζουν. Η εικαστική λεπτομέρεια δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε η ιστοσελίδα σας να επιλεχθεί από τους υποψηφίους πελάτες σας και να γίνει πιο ανταγωνιστική. Σίγουρα μια επιτυχημένη ιστοσελίδα δεν οφείλεται μόνο στο ωραίο σχεδιαστικό (design) αλλά και σε άλλους σημαντικούς παράγοντες όπως εύχρηστο και λειτουργικό UID (User Interface Design).

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα χρήσιμα Web 2.0 online εργαλεία (generators) που μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε στην ιστοσελίδας σας γραφιστική καλαισθησία και ξεχωριστό design.

Buttons (κουμπιά)

Δημιουργήστε πρωτότυπα και πολύχρωμα κουμπιά (buttons) για να εμπλουτίσετε την ιστοσελίδα σας.

Backgrounds

Μέσα από μία πληθώρα επιλογών δημιουργήστε ένα ξεχωριστό φόντο στην ιστοσελίδας σας με την χρήση των νέων Web 2.0 trends όπως ρίγες, gradients, βούλες…

Favicon

Ενισχύστε την γραφιστική λεπτομέρεια στην ιστοσελίδα σας με τη χρήση Favicon.

Gradients

Εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω εργαλεία για να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα gradients (ντεγκραντέ)

Rounded Corners (Καμπυλωτές γωνίες)

Δημιουργήστε καμπυλωτές γωνίες με την χρήση CSS.

Logos (Λογότυπα)

Δημιουργήστε πρωτότυπα λογότυπα με την χρήση των παρακάτω online εργαλειών.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Χρήσιμα Web 2.0 online εργαλεία (generators) για να σχεδιάσετε εντυπωσιακά websites. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter